Γιατί να επιλέξεις έναν Microsoft Advanced Specialized συνεργάτη για την «επόμενη» ημέρα της επιχείρησής σου;

Γιατί να επιλέξεις έναν Microsoft Advanced Specialized συνεργάτη για την «επόμενη» ημέρα της επιχείρησής σου;

Όλοι οι χρήστες, οι συσκευές, οι εφαρμογές και τα εταιρικά δεδομένα είναι ασφαλή και άμεσα διαθέσιμα πάντα και από παντού, υπό την καθοδήγηση και την συνεργασία μιας επιχείρησης με έναν Microsoft Advanced specialized Partner!

 

Τι είναι τα Microsoft Advanced Specializations?

Tα Microsoft Advanced Specializations είναι μια σειρά πιστοποιήσεων σχεδιασμένες από τη Microsoft έτσι ώστε οι συνεργάτες της να μπορούν με βεβαιότητα και αξιοπιστία να εφαρμόζουν τις λύσεις της και να επιτελούν πολύπλοκα έργα πληροφορικής σε διάφορους τομείς και για διαφορετικές ανάγκες. Οι συνεργάτες που κατέχουν κάποιο από τα 25 διαθέσιμα ως τώρα Microsoft Advanced Specializations πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την παροχή υπηρεσιών υλοποίησης και υποστήριξης. Αυτές οι πιστοποιήσεις έχουν απονεμηθεί με βάση την αποδεδειγμένη επιτυχία του εκάστοτε συνεργάτη στην παροχή υλοποιημένων έργων σε συγκεκριμένους εξειδικευμένους τομείς (πχ Security, Azure, M365 κτλ).

Ο Advanced Specialized συνεργάτης διαφοροποιείται του ανταγωνισμού, για την υψηλή κατάρτιση και την βαθιά γνώση σε διάφορες τεχνολογικές περιοχές, επιτρέποντάς του να χτίσει πιο γρήγορα και πιο σίγουρα ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες του.

Τι σημαίνει για τις περιοχές του security στις οποίες εφαρμόζεται το κάθε Microsoft Advanced Specialization από τα 4?

Οι απαιτήσεις στον τομέα του cyber security ενός οργανισμού βρίσκονται στο μικροσκόπιο αφού μεγάλο ποσοστό εργαζομένων επιλέγει να είναι σε απομακρυσμένη εργασία, εντείνοντας τη δρομολόγηση περισσότερης κίνησης σε εφαρμογές cloud, παρά στο εσωτερικό εταιρικό δίκτυο. Το υβριδικό μοντέλο εργασίας αναπτύσσεται και πλέον εδραιώνεται με πολλούς εργαζομένους να επιλέγουν να εργάζονται συνδυαστικά από το γραφείο και εκτός γραφείου. Άμεσα αναδεικνύεται η ανάγκη για ασφαλή και παραγωγική απομακρυσμένη εργασία, απαιτώντας από τις εταιρείες  να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουν τα εταιρικά τους υπηρεσίες, συσκευές και δεδομένα, με τους παραδοσιακούς ελέγχους ασφαλείας να μοιάζουν ανεπαρκείς.

Προκειμένου να καλυφθούν συνολικά οι ανάγκες και να δημιουργηθεί μια ολιστική στρατηγική security, εφαρμόζεται  το Zero Trust  μοντέλο, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο σε όλα τα περιβάλλοντα που βρίσκονται τα εταιρικά δεδομένα εφαρμόζοντας ισχυρή επιβεβαίωση της ταυτότητας ενός χρήστη, κατοχυρώνοντας την συμμόρφωση των συσκευών πριν παρέχουμε πρόσβαση και διασφαλίζοντας ότι η πρόσβαση είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες που χρειάζεται και μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές και δεδομένα.

Η υιοθέτηση του Zero Trust μοντέλου ασφαλείας θα λέγαμε ότι εφαρμόζει λύσεις σε 4 διαφορετικές περιοχές που βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα Advanced Specializations και καλύπτονται από την υλοποίηση των διαφορετικών προϊόντων του Microsoft 365 E5 Security & E5 Compliance.

  • Identity & Access management: Για την ασφαλή πρόσβαση σε ένα διασυνδεδεμένο περιβάλλον με διαχείριση ταυτότητας του χρήστη και διασφάλιση της ασφαλής απομακρυσμένης πρόσβασης του σε εφαρμογές από οποιαδήποτε συσκευή, όπου και αν βρίσκεται.
  • Threat Protection: Για την ασφάλεια των συσκευών, με μια λύση η οποία προσφέρει διαχείριση ευπαθειών, προστασία, ανίχνευση, έγκαιρη απόκριση και άμυνα ενάντια στις απειλές. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα και εύκολα διαχειριζόμενα με την πλατφόρμα Microsoft 365 Defender, προσφέροντας στους cyber security analysts τα απαραίτητα εργαλεία και πρακτικές για την αποτελεσματική ασφάλεια όλων των endpoints.
  • Information Protection & Governance: Για την ασφάλεια και συμμόρφωση των δεδομένων σας με όλα τα κανονιστικά πλαίσια, όπως το GDPR (General Data Protection Regulation). Με τις δυνατότητες κρυπτογράφησης των δεδομένων αλλά και την διαχείριση δικαιωμάτων πρόσβασης στις πληροφορίες του M365, προστατεύετε τα δεδομένα σας και εξαλείφετε κινδύνους απώλειας δεδομένων με τις ενσωματωμένες λειτουργίες Data Loss Prevention (DLP).
  • Cloud security: Εφαρμογή ολοκληρωμένης προστασίας σε περιβάλλοντα Microsoft Azure, Hybrid και multi-cloud, με τις συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες Azure Security για την προστασία των servers, containers, εφαρμογών και δεδομένων.

Πως μια επιχείρηση μπορεί να δει αξία μέσα από την συνεργασία της με έναν Advanced Specialized Partner ?

Τα Microsoft 365 Advanced Specializations πιστοποιούν την μεθοδολογία, την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία του συνεργάτη στην παραμετροποίηση των επιμέρους προϊόντων Microsoft 365 E5 Security & E5 Compliance και προσφέρουν λύσεις στους καίριους τομείς της ασφάλειας και του modern workplace. Επομένως, τα οφέλη από την συνεργασία είναι πολλά και άμεσα ορατά. Ο Advanced Specialized Partner είναι έτοιμος να εκπληρώσει το αίτημά μιας επιχείρησης και να καλύψει όλες τις σχετικές επιχειρηματικές απαιτήσεις ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά τους. Πρόκειται για έναν μακροχρόνιο συνεργάτη της Microsoft με προηγμένη εξειδίκευση που έχει βελτιώσει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις διαδικασίες του σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να εγγυηθεί για τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας των υπηρεσιών του, προσφέροντας ολιστικά πακέτα υπηρεσιών και ολοκληρωμένες λύσεις με προστιθέμενη αξία και επιπλέον οφέλη. Τέλος, η συνεργασία με έναν Advanced Specialized Partner  μπορεί να αποτελέσει την αρχή για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους, καταφέρνοντας μέσα από την καθοδήγησή του να φτάσει σε νέα επίπεδα παραγωγικότητας, απόδοσης και να ενισχύσει περαιτέρω την εφαρμογή της επιχειρηματικής στρατηγικής της.


Η Office Line είναι πιστοποιημένος Gold Microsoft Security Partner, επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση των ανθρώπων της στον τομέα του Cloud Security και είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει τα Identity & Access Management Advanced Specialization, Threat Protection Advanced Specialization, Information Protection and Governance Advanced Specialization και Cloud Security Advanced Specialization. Επιπλέον, κατέχει την πιστοποίηση Calling for Microsoft Teams Advanced Specialization, η οποία αποδεικνύει την γνώση, εμπειρία και αποδεδειγμένη επιτυχία στην υλοποίηση του Microsoft 365 Phone System με Teams Direct Routing σε παραγωγικά περιβάλλοντα. Από τα πρώτα επιτεύγματα της εταιρείας ήταν η κατάκτηση των 2 Azure Advanced Specializations για Windows και SQL Server Migration to Azure, Microsoft Windows Virtual Desktop on Azure.