Δελτίο Τύπου: Technology Hub από την Office Line – Μονάδα καινοτομίας με έμφαση σε AI λύσεις και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών

Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην Παγκόσμια αγορά και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, έθεσε σε λειτουργία στην αυγή του 2020, τη νέα μονάδα καινοτομίας, Technology Hub στον Άγιο Δημήτριο (Αγίου Δημητρίου 26). 

H κίνηση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της στιβαρής οικονομικής απόδοσης (πάνω από 40% αύξηση τζίρου, 105% αύξηση κερδοφορίας το 2018) και αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας την τελευταία διετία, που αντικατοπτρίζεται τόσο σε αύξηση του αριθμού προσωπικού της κατά 80%, όσο και στην επέκτασή της σε νέες αγορές του εξωτερικού (Καναδάς, Ολλανδία, Μάλτα και Κύπρος), αλλά και σε νέα ιδιόκτητα κτίρια, που θα εξυπηρετούν τη στρατηγική ανάπτυξη της Office Line για τα επόμενα χρόνια.

Το Technology Hub θα αποτελέσει τη μονάδα ανάπτυξης νέων καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, πάνω στο πεδίο του Cloud Adoption και του Artificial Intelligence, καθώς θα στεγάσει εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών με προσανατολισμό τη δημιουργία καινοτόμου λογισμικού που θα ανταποκρίνεται στην ανάγκη των επιχειρήσεων να είναι agile στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και να προσαρμόζονται, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, τις θεσμικές και νομικές απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, πέραν της λειτουργίας του ως κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), θα στεγάσει το έμπειρο προσωπικό του Τμήματος Enterprise Support, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένα ευέλικτο Support Center για τους πελάτες της εταιρείας, με σκοπό την παροχή απρόσκοπτης εξυπηρέτησης 24x7x365. 

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Θάλειας 6, Αγ. Δημήτριος) θα παραμείνουν τα επιτελικά τμήματα της Διοίκησης, των Συμβούλων (Advisors and Consulting), η Οικονομική Διεύθυνση και τα τμήματα Business Development, Commercial, HR και Marketing.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική επέκταση, που αυξάνει το ζωτικό χώρο της εταιρείας και μας δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον εστίαση και εμβάθυνση στους τομείς που θα διατηρήσουν την ικανοποίηση των πελατών μας στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς: την καινοτόμο δημιουργία νέων λύσεων, βασισμένων σε τεχνολογίες Cloud και AI που υποστηρίζουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, αλλά παράλληλα και την ακόμη αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς οι ανάγκες τους μεταβάλλονται συνεχώς, χρειάζονται απρόσκοπτη υποστήριξη και εμείς αντίστοιχα δηλώνουμε έμπρακτα την συνεχή παρουσία μας δίπλα τους». 

Λίγα λόγια για την Office Line  

Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε από την Microsoft ως Country Partner Of The Year για το 2019. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, κατέχει πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, oργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.