Office Line: Λύση ασφαλούς τηλεργασίας στην ΕΥΔΑΠ

Άμεση υλοποίηση Windows Virtual Desktop on Azure για μεγάλο αριθμό χρηστών

Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, υλοποίησε έργο ασφαλούς τηλεργασίας μεγάλης κλίμακας στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη της μεγαλύτερης εταιρείας ύδρευσης στην Ελλάδα για λύση απομακρυσμένης εργασίας σε μεγάλο αριθμό χρηστών, η Office Line υλοποίησε μια ολοκληρωμένη λύση Windows Virtual Desktop on Azure που εξασφάλισε στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ τη δυνατότητα να συνεχίζουν να εργάζονται από την ασφάλεια του σπιτιού τους, με την ίδια λειτουργικότητα και παραγωγικότητα του γραφείου τους. Πρόκειται για έργο μείζονος σημασίας για την επιχειρησιακή συνέχεια της ΕΥΔΑΠ, με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή νερού στους πολίτες.

Η Office Line με την πολυετή εμπειρία της, ως  ηγέτιδα εταιρεία στο Digital Transformation και τις υπηρεσίες cloud, διαθέτει την ικανότητα να ικανοποιεί ταχύτατα κρίσιμα αιτήματα επιχειρήσεων που επιζητούν την απρόσκοπτη επιχειρησιακή τους συνέχεια με άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου το στελεχιακό δυναμικό τους να συνεχίσει να εργάζεται παραγωγικά και με ασφάλεια από το σπίτι. Ειδικότερα, στην περίπτωση της ΕΥΔΑΠ, της μεγαλύτερης εταιρείας ύδρευσης και αποχέτευσης στην Ελλάδα που εξυπηρετεί σχεδόν το 40% του ελληνικού πληθυσμού, υπήρχε άμεση ανάγκη για αυτή την ομαλή και γρήγορη μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον με λειτουργικότητες τηλεργασίας, με χαρακτηριστικά όπως: εύκολη και ομαλή μετάβαση, συγκράτηση κόστους, αυξημένα επίπεδα ασφάλειας (Multi Factor Authentication), αναβαθμισμένη διατήρηση απορρήτου δεδομένων και πιστοποιημένα επίπεδα κανονιστικής συμμόρφωσης (compliance), που συνθέτουν εν τέλει ένα πλήρως παραγωγικό κι εκσυγχρονισμένο workplace περιβάλλον από το σπίτι.

Η κα Μάρθα Πλεξίδα, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ΕΥΔΑΠ Α.Ε ανέφερε σχετικά: «Η ανάγκη μας για ασφαλή μετάβαση σε ένα περιβάλλον εργασίας από το σπίτι, που θα προσομοιάζει πλήρως τη λειτουργικότητα και τα επίπεδα ασφαλείας του γραφείου, προκειμένου να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό την επιχειρησιακή μας συνέχεια, ήταν επιτακτική από την αρχή αυτής της πρωτοφανούς συγκυρίας. Η άμεση ανταπόκριση της Office Line συνέδραμε αποφασιστικά στη δημιουργία ενός παραγωγικού και μοντέρνου μοντέλου εξ αποστάσεως εργασίας και επιτάχυνε τις διεργασίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού που δρομολογούνται στον Οργανισμό μας».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E αναφέρει σχετικά: «Συνεχίζουμε με σύμμαχο την Τεχνολογία να παρέχουμε λύσεις που απαντούν στις προκλήσεις που ανέσυρε η κρίσιμη κατάσταση της πανδημίας. Η ολοκληρωμένη λύση Windows Virtual Desktop on Azure τοποθετεί την ΕΥΔΑΠ στις επιχειρήσεις που διαθέτουν πλέον ένα μοντέρνο και ασφαλές workplace και αποκτούν την ικανότητα να διατηρήσουν τα υψηλά επίπεδα παραγωγικότητάς τους υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός ανάγεται ως η αναγκαία και ικανή συνθήκη για τη μετάβαση στην “επόμενη μέρα” όλων των επιχειρήσεων και ειδικά των Οργανισμών διαχείρισης κρίσιμων υποδομών».

Σχετικά με την Office Line Α.Ε.

Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε από την Microsoft ως Country Partner Of The Year 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, κατέχει πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. H εταιρεία έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων από διοργανώσεις- θεσμούς που  αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Ενδεικτικά: “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards 2017), “Digital Transformation Enabler” (InfoCom World 2017), “Top 25 European Cloud Providers 2018” από το έγκριτο κι εξειδικευμένο περιοδικό CIO Applications Europe, “Gold Cloud Provider 2018” από τα Impact BΙΤΕ awards κ.α.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Mobile security
  • Business transformation
  • Public, Private, Hybrid cloud solutions
  • Business Continuity
  • Cyber Security solutions
  • GDPR & Risk matters
  • Collaboration and SharePoint services
  • Enterprise support services
  • Value Added Reseller

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook | Linkedin | YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε την Θεανώ Φουσιάνη, τηλ: 210.9760200, e-mail: tfousiani@officeline.gr
www.officeline.gr