H Office Line στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών  με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

H Office Line στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Η ομάδα της Office Line διαδίδει το μήνυμα «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού»

 

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της στον αγώνα Digital Greece Race for the Cure® 2021, η Office Line έστειλε μήνυμα στήριξης στον σύλλογο στέκοντας δίπλα στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Θέλοντας να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν σωστά για τον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, η Office Line, σε συνεργασία με το «Άλμα ζωής», διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με συμμετοχή του προσωπικού της, των ανθρώπων του συλλόγου και εξειδικευμένου ιατρού.

O κος Βασίλης Παπούλιας, COO, της Office Line δήλωσε: «Η συμμετοχή μας είναι αφιερωμένη σε όλες τις Survivors του κόσμου, σε όσες γυναίκες δεν βρίσκονται μαζί μας και σε όσες πάλεψαν και κέρδισαν το στοίχημα της ζωής. Θέλουμε να δώσουμε δύναμη, κουράγιο και θάρρος σε όλες τις γυναίκες να συνεχίσουν να δίνουν τον δικό τους “αγώνα” ενάντια στον καρκίνο και να εμπνεύσουμε και άλλους να συμμετάσχουν, για να ακουστεί πιο δυνατά το μήνυμα “ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού”. Συγχαρητήρια στο σύλλογο για τις δράσεις του, τις οποίες δεσμευτήκαμε να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο!»

Από την πλευρά της, η κα Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού αποτελεί βασικό στόχο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και είναι χαρά μας να βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να κινητοποιείται για ένα θέμα που πραγματικά σώζει ζωές. Η πραγματοποίηση επιπλέον δράσεων για ενημέρωση των εργαζομένων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού αποτελεί έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο προαγωγής της υγείας, αποδεικνύοντας παράλληλα την κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία της εταιρείας σας. Ευχαριστούμε την Office Line για τη στήριξη στον Σύλλογό μας και ευελπιστούμε η συμμετοχή της στο Greece Race for the Cure® να αποτελέσει αρχή για μία ευρύτερη συνεργασία.
Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.»

 

Σχετικά με την Office Line Α.Ε.

 

Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και έπειτα από 24 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2021, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 6 Microsoft Advanced Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook | Linkedin | YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε την Θάνου Δανάη, τηλ: 210.9760200, e-mail: dthanou@officeline.gr. www.officeline.gr