Η Office Line ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεγαλύτερο Cloud migration έργο στο Microsoft Azure για την INTRALOT 

H INTRALOT εμπιστεύτηκε την Office Line για τη μετάβασή της στο Cloud στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού της 

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεγαλύτερο, στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα στην ΝΑ Ευρώπη, έργο Migration στο Cloud του συνόλου των υποδομών της INTRALOT στην πλατφόρμα Microsoft Azure

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρία που ιδρύθηκε το 1992, είναι προμηθευτής λύσεων και διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 41 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά και έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.  

Σκοπός του έργου ήταν η μετάβαση όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται για το σύνολο των 41 χωρών που δραστηριοποιείται στις καινοτόμες υποδομές Cloud του Microsoft Azure. Οι σημαντικότερες προκλήσεις για την ψηφιακή μετάβαση της εταιρίας ήταν η εξασφάλιση γρήγορης διάθεσης νέων προϊόντων στην αγορά gaming, μέσω των υπηρεσιών Microsoft Azure αλλά και των Professional Services της Office Line, ενίσχυση της καινοτομίας προς όφελος των πελατών, επίτευξη συνεχούς διαθεσιμότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, περαιτέρω μείωση του κόστους και μετάβαση σε σύγχρονα μοντέλα, μέσω Opex διαδικασιών. 

Ο μετασχηματισμός της INTRALOT περιλάμβανε, εκτός του Migration, τη μετάβαση και τον εκσυγχρονισμό 1000 εικονικών συστημάτων, τα οποία μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών της Office Line και των συντονισμένων ενεργειών της τεχνικής ομάδας της Intralot, σε global επίπεδο, εξασφάλισαν αυξημένη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και ταυτόχρονα βελτιωμένο κόστος λειτουργίας για τον οργανισμό. 

Με την καθοδήγηση των Technology Advisors της Office Line, η INTRALOT απολαμβάνει ήδη αρκετά από τα οφέλη, τα οποία προσφέρουν οι τεχνολογίες του Microsoft Azure Cloud, ενισχύοντας την ψηφιακή εξέλιξή της, παρέχοντας υπηρεσίες 24/7 σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά και επιταχύνοντας την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε iGaming πελάτες να δημιουργήσουν ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και επεκτασιμότητας. 

Συγχρόνως, ο οργανισμός συνεχίζει να εξελίσσει τον τρόπο λειτουργίας του, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον των υποδομών Azure Cloud. 

Ο κ. Βασίλης Παπούλιας, COO της Office Line Α.Ε., σχετικά με το έργο, ανέφερε: «Ως Office Line είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι για την επιτυχή μετάβαση της INTRALOT στο Cloud, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο Cloud Migration έργο, στο Microsoft Azure, που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Σε ένα αυστηρό και απαιτητικό χρονοδιάγραμμα ξεπεράσαμε τεχνικές προκλήσεις προκειμένου να μεταφέρουμε στις σύγχρονες υποδομές του Azure Cloud 1000 εικονικά συστήματα (Virtual Machines). Η εμπειρία και οι ικανότητες που αποκομίσαμε μέσα από αυτό το πολυσύνθετο έργο,  θέτουν νέα  benchmarks για τις δυνατότητες των τεχνικών ομάδων μας και δίνουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του Cloud». 

Από την πλευρά της INTRALOT, ο επικεφαλής του έργου κ. Θανάσης Καρακασιλιώτης, Group Director of IT Infrastructure , δήλωσε: «’Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα της Office Line η οποία κατέχει βαθιά γνώση και εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Cloud τεχνολογιών σε συνεργασία με τις τεχνικές ομάδες της INTRALOT όπου αποδεδειγμένα έχουν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού, υλοποίησης και λειτουργίας Lottery & Sports Betting έργων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο έργο. Ένα έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές της INTRALOT και την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους της, για την παροχή καινοτόμων ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των παικτών». 

Σχετικά με την Office Line Α.Ε. 

Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και έπειτα από 25 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2021, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 7 Microsoft Advanced Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.  

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι: 

  • Modern Workplace 
  • Cloud Infra & Apps 
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security 

Συνδεθείτε με την Office Line: 

Facebook Linkedin YouTube 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε τoν Κωνσταντίνο Τσάλλα, τηλ: 210.9760200, e-mail: ktsallas@officeline.grwww.officeline.gr